Teambuilding, Vergaderingen & Bedrijfsevenementen

Ben je opzoek naar een unieke locatie voor een teambuildingsdag, vergadering of bedrijfsevenement? Dan is TORV de geschikte locatie hiervoor. Onze ruimte heeft een oppervlakte van 100 m2, is 6.5 meter hoog met grote ramen en veel daglicht. We beschikken over een 84" Beeldscherm met HDMI aansluiting en Wifi. De ruimte kan ingericht worden zoals jij dat wilt. Er is ruimte voor ongeveer 65 personen incl. statafels of 40 personen met zitplaatsen.

Bij mooi weer is het ook mogelijk om gebruik te maken van ons ruime terras. De parkeergarage is om de hoek dus we zijn zeer goed bereikbaar. Ook zijn er voor de deur een aantal (invalide)parkeerplaatsen.

Tevens verzorgen wij de catering voor jullie op onze locatie. In overleg is veel mogelijk. Denk hierbij aan koffie/thee met patisserie, een uitgebreide lunch met warme en/of koude gerechten, een (afsluitende) borrel met hapjes en drankjes. Ook is er de mogelijkheid voor een warm/koud buffet aan het einde van de dag, begin van de avond. Natuurlijk houden wij rekening met dieetwensen/allergie├źn. Neem gerust contact met ons op zodat we jouw wensen en onze mogelijkheden kunnen bespreken.

Samen maken wij er een geslaagd en uniek event van!